divendres, 13 de novembre del 2009

Eduwiki

En aquesta practica de gestio i tic s'ens va demanar de fer una entrada nova i que no existis en el eduwiki, per grups i seguint el patro que ens ensenya el eduwiki.

La nostre entrada és de la paraula submarí. La imatge amb les parts del submarí i el mapa conceptual les hem elaborat amb el Cmaptools. La part de la discussió està feta amb els documents de google i enllaçada posteriorment a l'Eduwiki. Esperem haber fet una bona feina i que els alumnes de tots els centres que visiten la web ho puguin aprofitin i els i sigui de bon us.

Personalment, ha estat molt interessant saber com funcionen les pàgines com l'eduwiki o la wikipedia que tots hem utilitzat molts cops per a fer treballs. És una feina més elaborada del que sembla i des de el meu punt de vista està massa poc valorada. espero que aquesta practica ens hagui servit a tots per valorar mes la feina que comporta fer un o mes de una entrada en aquest tipus de pagina.
Aqui us poso el document del submari.

dilluns, 9 de novembre del 2009

"EL CLUB DE LOS POETAS MUERTOS" de

En l'assignatura de historia i antropologia de l'educació ens varen demanar que veiessim una pel·licula i triessim diferents fragments de la pel·licula per tal de relacionar-les amb el llibre de el tono en la ensenyanza de van manen.
nosaltres varem triar 3 fragments i varem fer un muntatge amb el windows movie maker.
Apart de aquest muntatge tambe s'ens va demanar el partinent treball escrit de la relació entre la pel·licula i el llibre.

TRADUCTOR DE GOOGLE

En l'assignatura de gestio i tic ens varen demanar que fessim grups i que ens preparessim una presentació i un formulari sobre un tema a escollir.
El meu grup: Sergio rella, alba salinero i carles furest; varem escollir el traductor de google.





Despres de veure aquesta presentació sobre el traductor de google, demanem que feu aquest formulari per veure que us ha quedat sobre el traductor.
Podeu trobar aquest formulari a:
- En aquest enllaç del blog.
Tambe podeu veure els resultats de tots els companys i poder comparar les vostres solucións

VIDEOREPORTATGE SOBRE UN CENTRE OBERT DE DIA

Aquest es un videoreportatge fet en un centre obert de dia anomenat riatlles situat a santa coloma de gramanet.
Aquest reportatge contesta una serie de preguntes (les quals estan en una entrada en aquest blog, en l'etiqueta de seminari.)

Muntatge




per culpa de diversos problemes tècnics, falta un tros de 5 minuts de vídeo el qual correspon al primer fragment de la entrevista; ja que te un format no compatible. intentaré en un futur penjar-lo encara que sigui nomes àudio sense imatge.


disculpeu les molesties.

QUADRE COMPARATIU ENTRE ELS DOS TIPUS DE ESCOLA

Aqui penjo un treball fet apartir de dos documents en el qual ens explicava els dos tipus diferents de escola que existeixen. com podreu veure apartir del document la escola transmissiva es la escola antigua que tots nosaltres hem viscut en primera linea i la escola constructiva es la escola del futur per la qual ens estem formant tots nosaltres.

"COM PARLAR BE EN PUBLIC" de joana rubio i francesc puigpelat

Desde l'assignatura de comunicació oral escrita i digital s'ens va demanar que ens llegissim aquest llibre i que fessim per a nosaltres un resum sobre tots els aspectes interesants, bons, utils i que no coneixessim que parla aquest llibre per arribar a fer una bona presentació oral en public.
jo he decidit penjar-lo aqui ja que es un bon llibre per a llegir, molt interesant i un possible reciclatge per a professors mes antigs. ens ajuda a afrontar i a tirar endevant per a fer la millor presentació oral que has fet mai.

"EL TONO EN LA ENSEÑANZA" de max van vanen

A l'assignatura de historia i antropologia de l'educació s'ens va fer l'encarreg de llegir-nos aquest llibre i haviem de fer un resum sobre el llibre i els aspectes importants de com ensenya i de quina manera que ens mostra aquest llibre molt be amb explicació i un exemple.
jo he decidit penjar-lo aqui ja que es un bon llibre per a llegir, molt interesant i un possible reciclatge per a professors mes antigs. l'unic es que els 3 ultims capitols es fan molt pesats ja que tot el llibre parla sobre el tacte i la solicitud.