Aquesta entrada ve d'una classe de comunicació oral, escrita i digital amb l'Imma en la qual vàrem fer un brainstorming o pluja d'idees sobre els millors comunicadors segons cada persona del grup.
En aquesta he volgut fer referència a dues entrades diferents de dos companys de classe:
el bloc d'en Jordi Mur,la qual fa referència també a la d'en Joan Amat i a l'igual que la meva fa un resum però ho complementa amb unes fotos fetes a classe.
I la del bloc de l'Eduard Muñoz la qual em va semblar molt interessant, ja que, inclou un vídeo d'un dels comunicadors que varen sortir a la classe.
Per acabar només diria que per a mi hi ha dos que són els millors comunicadors, i com molt bé es diu, val més una imatge que mil paraules.
Aquesta entrada va referida a la d'en Josep sobre el debat de l'assignatura de comunicació oral, escrita i digital amb l'Imma. Com diu el Josep ell estava a favor de l'aplicació del pla 2.0, i com bé es veu a l'entrada del meu bloc que és de la recitació i del debat jo recolzava el no a l'aplicació del pla 2.0. Com podeu veure a la meva entrada hi ha l'argumentació del no.
He triat aquesta entrada, ja que, l'entrada del Josep estava molt ben explicada iperquè recolzava el si a l'aplicació i la meva que recolzava el no i vaig creure interessant relacionar-les.
Aquesta entrada fa referència a l'entrada del Sergio Rella, la qual em va cridar l'atenció perunabona tria de les seves paraules.
En aquesta activitat havíem d'anar a la biblioteca i buscar diferents revistes educatives per tal d'ampliar aquesta entrada del Sergio, he buscat una altra revista educativa, la qual, ja vàrem comentar a classe, aquesta és el guix infantil, de l'editorial graó. Crec que aquesta activitat és molt productiva ja que jo no sabia ni de l'existència d'aquest tipus de revistes.
Aquesta entrada d'en Juan Antonio la qual em va semblar molt ben organitzada en quant enllaços, i explicació de cada element, per això, l'he triat. Aquesta entrada estava basada en recordar tots els recursos digitals a saber. Que eren els següents:
- Pràctica compartida i projectes en xarxa: Mostren models innovadors de treball a l'aula que poden contribuir a difondre les noves línies del currículum, estimular la reflexió sobre la pràctica docent i facilitar l'intercanvi d'experiències.
- Webs dels centres: Recullen activitats publicades pels diversos centres educatius.
- Revistes escolars: És un espai per a la difusió de revistes dels centres.
- ButlleTIC: Es publiquen notícies TIC de la XTEC.
- XTECRàdio: Neix per fer de la ràdio un mitjà de comunicació escolar dins dels centres educatius, entre els diferents centres i el seu entorn.
- Bloc de l’Edu3.cat: És un bloc que parla sobre diferents temes educatius.
- Bloc de música: És un bloc on es parla de música i hi ha imatges, etc.
- De les TIC a les TAC: Aporta elements per a la innovació educativa des de la perspectiva pedagògica de les tècniques de l'aprenentatge col·laboratiu i la creació de coneixement en xarxa (TAC).
En una segona part vàrem fer una presentació d'un dels elements anteriors: la del grup d'en Juan Antonio
i la del meu grup:
He triat aquesta entrada ja que té una doble utilitat és un molt bon resum de temari i ens pot informar de les noves tecnologies si no les coneixem.