Aquesta entrada ve d'una classe de comunicació oral, escrita i digital amb l'Imma en la qual vàrem fer un brainstorming o pluja d'idees sobre els millors comunicadors segons cada persona del grup.
En aquesta he volgut fer referència a dues entrades diferents de dos companys de classe:
el bloc d'en Jordi Mur, la qual fa referència també a la d'en Joan Amat i a l'igual que la meva fa un resum però ho complementa amb unes fotos fetes a classe.
I la del bloc de l'Eduard Muñoz la qual em va semblar molt interessant, ja que, inclou un vídeo d'un dels comunicadors que varen sortir a la classe.
Per acabar només diria que per a mi hi ha dos que són els millors comunicadors, i com molt bé es diu, val més una imatge que mil paraules.
dijous, 4 de març del 2010
bons comunicadors
debat escola 2.0
Aquesta entrada va referida a la d'en Josep sobre el debat de l'assignatura de comunicació oral, escrita i digital amb l'Imma. Com diu el Josep ell estava a favor de l'aplicació del pla 2.0, i com bé es veu a l'entrada del meu bloc que és de la recitació i del debat jo recolzava el no a l'aplicació del pla 2.0. Com podeu veure a la meva entrada hi ha l'argumentació del no.
He triat aquesta entrada, ja que, l'entrada del Josep estava molt ben explicada i perquè recolzava el si a l'aplicació i la meva que recolzava el no i vaig creure interessant relacionar-les.
les revistes educatives
Aquesta entrada fa referència a l'entrada del Sergio Rella, la qual em va cridar l'atenció per una bona tria de les seves paraules.
En aquesta activitat havíem d'anar a la biblioteca i buscar diferents revistes educatives per tal d'ampliar aquesta entrada del Sergio, he buscat una altra revista educativa, la qual, ja vàrem comentar a classe, aquesta és el guix infantil, de l'editorial graó. Crec que aquesta activitat és molt productiva ja que jo no sabia ni de l'existència d'aquest tipus de revistes.
dimecres, 3 de març del 2010
Els recursos digitals
Aquesta entrada d'en Juan Antonio la qual em va semblar molt ben organitzada en quant enllaços, i explicació de cada element, per això, l'he triat. Aquesta entrada estava basada en recordar tots els recursos digitals a saber. Que eren els següents:
- Pràctica compartida i projectes en xarxa: Mostren models innovadors de treball a l'aula que poden contribuir a difondre les noves línies del currículum, estimular la reflexió sobre la pràctica docent i facilitar l'intercanvi d'experiències.
- Webs dels centres: Recullen activitats publicades pels diversos centres educatius.
- Revistes escolars: És un espai per a la difusió de revistes dels centres.
- ButlleTIC: Es publiquen notícies TIC de la XTEC.
- XTECRàdio: Neix per fer de la ràdio un mitjà de comunicació escolar dins dels centres educatius, entre els diferents centres i el seu entorn.
- Bitàcola de MestraTIC: Com ja sabeu, és el bloc de l’Anna Pérez.
- Contes del món: Explicació de contes populars per podcast.
- Bloc de l’Edu3.cat: És un bloc que parla sobre diferents temes educatius.
- Bloc de música: És un bloc on es parla de música i hi ha imatges, etc.
- De les TIC a les TAC: Aporta elements per a la innovació educativa des de la perspectiva pedagògica de les tècniques de l'aprenentatge col·laboratiu i la creació de coneixement en xarxa (TAC).
En una segona part vàrem fer una presentació d'un dels elements anteriors: la del grup d'en Juan Antonio
i la del meu grup:
He triat aquesta entrada ja que té una doble utilitat és un molt bon resum de temari i ens pot informar de les noves tecnologies si no les coneixem.