divendres, 30 d’abril del 2010

el GIMP


En aquesta entrada faig referència a una pràctica feta a classe de gestió de la informació i de les tic amb el Jorge sobre el programa GIMP. En aquesta pràctica es tenia de fer un muntatge o collage d'imatges usant aquest programa que serveix per tractar imatges.
Per poder veure el resultat he triat dos companys de classe el Sergi Domènech i el Sergio Rella, ja que, tots dos han fet l'entrada però cadascú l'ha fet sobre el seu equip preferit de futbol o sobre un jugador d'aquest esport..
Per a mi aquest programa no tenia una utilitat, fins el moment que el Jorge ens va ensenyar el seu funcionament i les seves funcions i després d'això m'he donat compte que és molt útil, ja que, té moltes coses per a poder fer en una imatge.




Cançons




En aquesta entrada vull destacar l'entrada de la Clara Medina i així ampliar la meva pròpia entrada , ja que, m'ha semblat que ha fet una molt bona recerca, perquè explica els sentiments globals del grup envers aquestes cançons alhora d'escoltar-les i enllaçar amb la cançó que més li ha agradat la del gripau blau la qual és molt animada i adequada pels nostres futurs infants a l'escola.

.