dilluns, 23 de novembre del 2009

VISITA AL CEIP ESTEL

El dijous dia 18 en la semana d'activitats varem fer una visita al CEIP Estel del qual ens varen demanar un informe sobre l'escola.
Aquesta escola es la escola desitjada per a tot nen, l'escola que tots haguessim volgut anar de petit, ja que el nen es el que conte i no els aprenentatges i els aprenentatges que ens feien fer a nosaltres quan erem petits que despres ningu s'enrecorda de res. i per a mi tambe hem va semblar que era una molt bona escola on anar a exercir de mestre.

VISITA A UN CENTRE SOCIOEDUCATIU " EL CASAL DELS INFANTS DEL RAVAL"

En la semana d'activitats el dimecres varem anar al casal dels infants del raval. del qual hem hagut de entregar una reflexio i explicació del que varem fer en la visita la qual l'hem entregat a la professora montserrat alguacil.

visita a un centre cultural

Durant la setmana d'activitats amb l'Edu Lopez varem fer una visita al museu de badalona per tal de poder conèixer la oferta educativa que te el museu. varem triar aquest espai ja que voliem anar al aquari de Badalona però era de poca infrastructures i tenia poca oferta educativa.
En aquest museu varem veure que tenia molta oferta educativa com haureu pogut veure a la seva pagina web: visita fabrica anís del mono, termes romanes ames ames de exposicions temporals.
justament nosaltres varem triar una exposició temporal sobre la guerra civil, la qual reflectia els efectes de la guerra a Catalunya i mes enfocat a Badalona.
També us posu aquí el triptic de les visites guiades que ofereix aquest museu. A mes a mes de tot això varem recopilar uns quants fulletons els quals els varem ensenyar al seminari.
Ja per concloure agrair al museu la seva disponibilitat i esforç per a nosaltres i convidar-vos a fer-hi una visita ja que te visites molt interessant.