divendres, 2 d’octubre del 2009

DEBAT SOBRE "LA FISCALIA PREOCUPADA POR EL AUGMENTO DE HIJOS QUE PEGAN A SUS PADRES"

En aquest debat fet el dia 29 de setembre a seminari amb el Jorge varem resoldre entre tot el grup que les causes de la noticia citada en el títol eren:
- la falta d'un vincle afectiu, els videojocs, la moral i la imitació de la realitat.

També varem resoldre desprès de debatre i de exposar les vivències i records propis del grup que les possibles solucions per aquest conflicte son:
-endurir el sistema judicial a menors i posar el nen i a la família en mans de psicòlegs, psiquiatres i/o assistent socials.

Per a mi aquest problema es basicament per falta de un vincle afectiu però també pot venir per culpa dels pares; ja que no estan prou per els seus fills, no els hi donen la educació pertinent i en qualsevol moment que els pares el castiguen el nen es revela perquè creu que ells no tenen dret a fer-ho i des de el punt de vista del nen te Raó,
¿¿ si mai no li han dit res al seu fill i no l'han castigat mai perquè ho ha de fer ara??
aquesta es la possible pregunta que es fa el nen avanç de pegar els seus pares però tot això be perquè els pares no han estat mai per ell, sempre l'ha castigat una cangur, els pares estan mirant la tele a casa i els nens estan amb la cangur...
tot això fa que els nens es revelin; jo no estic justificant l'actitud dels nens però tampoc no es tot culpa dels nens, ni dels pares, ni de l'escola, ni de la societat, ni dels mitjans de comunicació sinó es un cúmul de situacions que veu i viu el nen i poden desarollar en violència.

1 comentari:

  1. El tema de debat donava molt de sí, últimament es cert que molts pares sempre donen les culpes quan el seu fill/a treu males notes, es comporta malament a classe o fins i tot té algun comportament agressiu. Penso que molts pares haurien d'acudir a seminaris on tractessin més la convivència amb els fills i per una vegada s'adonessin que no tot és problema d'agents externs, també pot ser culpa dels pares, els pares saben com educar els seus fills?? crec que seria un inici a un altre debat i donaria molt a parlar.

    ResponElimina