diumenge, 27 de desembre del 2009

SESSIÓ 4 DEBATS I RECITACIÓ

Dilluns dia 21 de desembre va ser l’última sessió de recitacions i debats. totes les recitacions van estar al nivell, com venia sent habitual. van haber recitacións molt originals ja que n'hi havien de collita propia en un moment de inspiració individual.

També es va presentar el debat que restava. aquest anava sobre la reforma del calendari escolar (posar una setmana de festa al febrer i escurçar una setmana de vacances d'estiu). Ambdós grups van presentar arguments a favor i en contra molt bons i, encara que jo estic en contra de la reforma, em van fer pensar una mica. Els que estaven a favor deien que, reajustant el calendari, pujaria el nivell educatiu d’Espanya, que està a la cua d’Europa, i es podria apropar al de països més avançats en aquest tema, com pot Finlàndia. Per contra, l’altre equip deia que canviar el calendari no faria més que trencar el ritme dels estudiants, i crec que és veritat.

Ja per concluore diria que aquests debats ens mostren l'actualitat educativa del moment i ens mostra com podem influir nosaltres en aquests temes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada