dimecres, 28 d’octubre del 2009

treball col·laboratiu de documents de google.


En l'assignatura de gestió i tic ens van fer l'encarreg de realitza un treball col·laboratiu amb documents de google. per poder-ho fer varem seguir la guia que ens van proporciona en el blog de la assignatura.
Aquest treball havia de constar de tres parts diferents: un index, una presentació de PowerPoint i una enquesta o formulari. La idea d'aquest treball era que tots els components del grup poguessin aportar les seves idees i editar els documents des de casa seva, tots al mateix temps i a la vegada deixa constància de qualsevol cosa o aportació de qualsevol membre del grup i poder debati les millors idees en el xat del documents.
La primera part a desenvolupa va ser l'index, en el qual podem observar que apart de un index del treball també hi ha les aportacions i les discussions per crear el millor index i el mes indicat consensuat per tot el grup. Aquesta eina es molt útil ja que es pot discutir, debati i consensuar una idea entre varis usuaris a distancia sense tenir que quedar un dia concret.
La segona part ha desenvolupa va ser una presentació a l'estil del PowerPoint, en la qual hem mostrat diferents imatges sobre el tema i un vídeo el qual mostra la utilització del tema. per fer aquesta presentació conte un xat per poder debati les diferents idees de presentació i poder consensuar la millor per aquest tema. Això ha estat molt positiu ja que et permet tenir una conversa com si fos el messenger però amb el document al davant.
Per ultim varem tenir que crear un formulari el qual consta de dos part el formulari i els resultats. aquest serveix per poder saber el l'opinió o les idees principals dels oients de la nostre presentació.
per fer aquesta part varem tenir que decidir avanç les preguntes ha posar ja que no conte cap xat per el qual poder debati.
la meva opinió d'aquest treball es molt positiva ja que es molt mes comode treballar per els documents google ja que es pot fer tot des de casa i sense tenir que quedar tot el grup i la rapidesa per fer el treball ja que tot quedar escrit i es mes fàcil de decidir al tenir-ho tot al davant.
aquest treball ha estat realitzat per: Carles F, Joan A, Jordi M, Eduard L i Josep F.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada